Pagina wordt geladen ...
beoordelingen (8/10) | Over ons
facebook Volg ons op facebook

APK van uw auto in Hoogeveen

Moet u uw voertuig laten keuren? Dan bent u aan bij ons aan het juiste adres. Van der Linden AUTOSERVICE is een erkend specialist voor de Algemene Periodieke Keuring. Bij deze keuring wordt hoofdzakelijk gelet op de veiligheid van de auto en ook op de veiligheid van u en uw passagiers. Wanneer u in het bezit bent van de vanderlindenSERVICEPAS, is de keuring inclusief de kosten van roetmeting(diesel),viergasmeting en afmeldkosten gratis.

APK keuring

De APK keuring: een korte introductie

De Algemene Periodieke Keuring is een wettelijk verplichte keuring. Alle autobezitters in Europa zijn verplicht deze keuring regelmatig door een specialist uit te laten voeren. Het doel van de keuring is het bevorderen van de verkeersveiligheid en het beschermen van het milieu. Enkel veilige voertuigen, die volledig aan de geldende milieueisen in Europa voldoen, komen door de keuring heen. Op deze manier worden de wegen in Europa veilig gehouden en wordt het milieu beschermd.

Wanneer is het tijd voor een keuring?

Als uw voertuig een keuring nodig heeft, wordt u hier per brief over geïnformeerd. U bent verplicht uw voertuig naar de werkplaats te brengen voor de Algemene Periodieke Keuring. Rijdt u zonder de juiste papieren rond in Nederland of in een ander Europees land, dan kunt u een boete krijgen. Het is dan ook belangrijk om aan de oproep in de brief te voldoen, door uw voertuig naar een erkend specialist te brengen voor een keuring.

van der Linden AUTOSERVICE: een erkende APK specialist

van der Linden AUTOSERVICE is een erkend specialist bij de RDW, ook wel de Rijksdienst voor het Wegverkeer genoemd. Dit betekent dat u uw voertuig naar onze werkplaats kunt brengen voor een Algemene Periodieke Keuring. Brengt u uw voertuig naar een niet-erkend specialist? Dan zijn de papieren van de keuring niet geldig.

Ook goed om te weten: wij kunnen uw voertuig ook repareren, indien nodig. Ook bieden wij vakkundig onderhoud aan. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Dan kunt u eenvoudig en snel contact met ons opnemen. Of wilt u liever even kijken tussen het prachtige occasionaanbod van VanderLindenAUTO’S; Dan brengen wij u er heen of u maakt simpel gebruik van één van onze andere vervoersmogelijkheden.

 

 

"Een zeer betrouwbaar adres met vriendelijke bediening." - J.P. Juyte

Van Der Linden autoservice Logo VWE Automotive Logo RDW SSB Van der Linden Autos