Pagina wordt geladen ...
beoordelingen (8/10) | Over ons
facebook Volg ons op facebook

Autoschade opgelopen in de omgeving Hoogeveen? Geen zorgen, wij herstellen het!

Het zal u maar gebeuren; net even dat paaltje of die zwerfkei niet gezien of die medeweggebruiker die even zijn gedachten er niet bij heeft en dus schade aan de auto. Geluk bij een ongeluk is natuurlijk dat u goed verzekerd bent. En nu al die papieren rompslomp nog. Van der Linden Autoservice in Hoogeveen neemt u graag alle werk uit handen en zorgt er samen met uw verzekeraar voor dat de ontstane schade weer tiptop wordt hersteld!

Oh ja, nog even een praktische tip. Als u schade aan uw auto heeft, maak dan direct enkele foto’s met uw smartphone! Even de situatie, de schade aan uw auto en die van de eventuele tegenpartij, met duidelijk ook de kentekenplaat van beide partijen vastleggen. Later voegt u deze foto’s bij uw schadeformulier en u bent zeker van een snelle afhandeling van de schade.

    

Laat uw schadeafhandeling regelen door Van der Linden Autoservice

In geval van schade zijn er op z’n minst drie en vaak wel vier partijen bij betrokken; uzelf, de verzekeraar, de schadehersteller en een eventuele tegenpartij. Dat kan lastig en ingewikkeld lijken en dat is het vaak ook. Het is voor u goed om te weten dat Van der Linden Autoservice als ervaren intermediair het gehele traject voor u uit handen kan nemen. Dit is natuurlijk niet alleen van toepassing op carrosserieschade, maar ook op (voor)ruitschade. Als wij voor u de schade regelen dan zorgen wij ook gedurende de periode van herstel voor vervangend vervoer. Met uitzondering van de brandstofkosten doen wij dat ook nog eens gratis.

 

Kleine deukjes, lakbeschadigingen en schaafplekken herstellen wij snel en eenvoudig

Wist u trouwens dat kleine deukjes, eenvoudig te herstellen zijn? Deze techniek noemen wij restylen. Ook lakbeschadigingen zoals krassen of schaafplekken zijn door middel van spotrepair redelijk eenvoudig en zonder grotere delen van uw auto te hoeven spuiten te herstellen. Dus er zijn niet altijd grote ingrepen nodig om de carrosserie van uw auto er weer als nieuw uit te laten zien!

"Een zeer betrouwbaar adres met vriendelijke bediening." - J.P. Juyte

Van Der Linden autoservice Logo VWE Automotive Logo RDW SSB Van der Linden Autos