Pagina wordt geladen ...
beoordelingen (8/10) | Over ons
facebook Volg ons op facebook

Diagnose auto in Hoogeveen

Rijdt uw auto niet zoals u gewend bent, of start het voertuig helemaal niet meer? Begint een dashboardlampje te branden en weet u niet wat het betekent? Onze moderne diagnose-apparatuur is uitgerust met de meest actuele software. Wij kunnen altijd zien wat er aan de hand is. De diagnose-monteur zal samen met u de uitkomst bespreken. Wanneer verder handelen noodzakelijk is, dan ontvangt u van ons gratis vervangend vervoer en helpen wij u met een van tevoren besproken oplossing. Het dashboardlampje geeft aan of u door kunt rijden of niet. Een oranje lampje betekent dat u door kun rijden naar van der Linden AUTOSERVICE om een diagnose te laten stellen. Rood lampje betekent NIET VERDER RIJDEN en als u contact met ons opneemt, dan dragen wij zorg voor een juist vervolg, zodat uw voertuig na uw bezoek aan onze werkplaats weer goed rijdt.

diagnose

Diagnose bij een storing

Werkt een bepaalde techniek in uw voertuig niet meer, dan kan het zo zijn dat u het voertuig niet meer kunt starten of dat u bepaalde functies niet meer kunt gebruiken tijdens het rijden. Wij achterhalen de oorzaak van de storing in de techniek van het voertuig. Door deze op te lossen, zorgen wij ervoor dat u weer als vanouds weg kunt rijden bij onze werkplaats.

Diagnose bij een defect

Uw voertuig kan ook een verborgen gebrek hebben, waardoor rijden moeilijker wordt of zelfs onmogelijk wordt gemaakt. Wij sporen dit defect voor u op en zorgen ervoor dat uw voertuig naar behoren gerepareerd wordt. Ook als er meerdere defecten zijn, kunnen wij u helpen.

Een vakkundige monteur met professionele apparatuur

van der Linden AUTOSERVICE is niet alleen een professionele dealer, maar heeft ook vakkundige monteurs in dienst. Wij werken alleen met de beste monteurs uit de omgeving en met de beste apparatuur. Op deze manier kunnen wij u de garantie op hoge kwaliteit geven, zowel bij reparaties als bij onderhoud.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening, zodat u uw voertuig weer als vanouds kunt gebruiken? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij zien uw voertuig graag terug in onze werkplaats. U kunt bij kort onderhoud of reparatie, plaatsnemen in onze wachtruimte, waar de koffie voor u klaar staat.

"Een zeer betrouwbaar adres met vriendelijke bediening." - J.P. Juyte

Van Der Linden autoservice Logo VWE Automotive Logo RDW SSB Van der Linden Autos