Pagina wordt geladen ...
beoordelingen (8/10) | Over ons
facebook Volg ons op facebook

Onderhoud en reparatie van uw auto daar zijn wij goed in 

Iedere auto vraagt regelmatig onderhoud! Het juiste onderhoud op de juiste tijd of kilometerstand voorkomt dan ook onvoorziene uitval van uw mobiliteit, irritatie en extra kosten. De moderne, heldere en transparante inrichting en het gebruik van de modernste gereedschappen en apparatuur garanderen dat onze vakbekwame en ervaren medewerkers exact weten wat uw auto in geval van onderhoud of reparatie nodig heeft. Reken er op dat wij bij Van der Linden Autoservice weten hoe wij onze klanten tevreden kunnen stellen en houden. En als dank voor uw vertrouwen ontvangt u na iedere onderhoudsbeurt een gratis waskaart voor uw auto en de unieke Van der Linden Servicepas.

onderhoud en reparatie

 

Wanneer moet ik mijn auto brengen voor een onderhoudsbeurt?

Elke fabrikant hanteert een onderhoudsschema voor hun auto’s en dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Juist door het op tijd laten uitvoeren van het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud blijft u zoveel mogelijk gevrijwaard van tussentijdse kosten en uitval van uw mobiliteit. Maar hoe weet ik nu welk onderhoudsschema op mijn auto van toepassing is? Nou dat is redelijk simpel! In het instructieboekje dat bij uw auto hoort, kunt u precies het juiste onderhoudsschema terugvinden.        

         

Onderhoudsschema wordt weergegeven op het display van uw auto

Sommige merken hanteren een zogenaamd variabel onderhoudssysteem waarbij in de display van uw auto bijtijds wordt aangegeven wanneer en welk onderhoud moet plaatsvinden. Ook wanneer er sprake is van vaste termijnen zoals bijvoorbeeld elke vijftien- of dertigduizen kilometer of elke 12 of 24 maanden, wordt dit onderhoudsmoment vaak van tevoren in de display van uw auto weergegeven. Na zo’n onderhoudsbeurt resetten wij het systeem weer zodat u ook een volgende keer bijtijds door uw eigen auto wordt geïnformeerd. Als zulke systemen niet in uw auto worden toegepast dan voorzien wij uw auto van een kaartje waarop de kilometerstand en / of de datum vermeld staat waarop de auto weer aan onderhoud toe is. Natuurlijk houdt Van der Linden Autoservice ook nog eens voor u bij wanneer uw auto voor het laatst onderhoud heeft gehad, welke onderhoudsbeurt toen is uitgevoerd en bij welke kilometerstand. En ook hier geldt natuurlijk: bij twijfel, gewoon even bellen of een vraag stellen via het contactformulier

"Een zeer betrouwbaar adres met vriendelijke bediening." - J.P. Juyte

Van Der Linden autoservice Logo VWE Automotive Logo RDW SSB Van der Linden Autos