Pagina wordt geladen ...
beoordelingen (8/10) | Over ons
facebook Volg ons op facebook

Onderhoud en reparatie van uw auto in Hoogeveen

Door uw auto goed te laten onderhouden, kunt u de levensduur van het voertuig verlengen. Elke auto heeft onderhoud nodig. Met het juiste onderhoud op de juiste tijd of kilometerstand, voorkomt u onvoorziene uitval van uw mobiliteit, irritatie en extra kosten. Van der Linden AUTOSERVICE ziet graag uw voertuig terug in de werkplaats. De moderne, heldere en transparante inrichting van onze werkplaats en het gebruik van de modernste gereedschappen en apparatuur, garanderen dat onze vakbekwame en ervaren medewerkers exact weten wat uw auto in geval van onderhoud of reparatie nodig heeft. Van der Linden Autoservice weet hoe wij onze klanten tevreden kunnen stellen en houden. Voor uw vertrouwen in ons, ontvangt u na iedere onderhoudsbeurt een gratis waskaart voor uw auto en de unieke Van der Linden Servicepas.

onderhoud en reparatie

Professioneel onderhoud op maat

Een voertuig dat goed onderhouden wordt, gaat langer mee. Wij helpen u graag de levensduur van uw voertuig te verlengen door de juiste onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Niet alleen als het weer tijd is voor de terugkerende keuring, maar ook als u er gewoon zeker van wilt zijn dat het voertuig nog van goede kwaliteit en volledig veilig is.

Een reparatie op hoog niveau

Merkt u dat uw voertuig niet meer als vanouds rijdt of lukt starten zelfs helemaal niet meer? Dan heeft het voertuig een reparatie nodig. Wij onderzoeken de oorzaak van het probleem en zorgen ervoor dat het probleem verholpen wordt. Verlaat u onze werkplaats, dan weet u zeker dat uw voertuig weer goed rijdt. Niet alleen nu, maar ook op de lange termijn.

Vragen of een afspraak maken? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze onderhoudswerkzaamheden of over de reparaties die wij uit kunnen voeren? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als het om technische en/of complexe vragen gaat. Wilt u uw voertuig laten onderhouden of repareren? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. U bent van harte welkom in onze werkplaats om uw voertuig goed onder handen te laten nemen.

 

 

"Een zeer betrouwbaar adres met vriendelijke bediening." - J.P. Juyte

Van Der Linden autoservice Logo VWE Automotive Logo RDW SSB Van der Linden Autos