Pagina wordt geladen ...
beoordelingen (8/10) | Over ons
facebook Volg ons op facebook

Laat uw winter- en zomerinspectie van uw auto uitvoeren door ons

Een lange reis ‘voor de wielen’ naar wintersport of een zomervakantie? Laat dan vooraf een inspectie uitvoeren aan uw auto! Van der Linden Autoservice controleert uw auto dan op een groot aantal punten zodat u veilig de weg op kunt. Dit helpt natuurlijk om onderweg grote teleurstellingen en onvoorziene kosten te voorkomen. Trouwens, als u in het bezit bent van de Van der Linden Servicepas, dan is zo’n zomer- of winterinspectie geheel gratis! Dát is nog eens fijn op vakantie gaan! 

Zorg ervoor dat uw auto de winterse elementen kan trotseren

‘Het kan vriezen en het kan dooien’. Precies! Juist daarom heeft uw auto het in de winter nogal zwaar; ijs, sneeuw, zout, vocht, lage temperaturen, noem het maar op. Dan wilt u toch goed voorbereid met uw auto de winter in? Wij van Van der Linden Autoservice onderwerpen uw auto aan een groot aantal controles zodat u weet dat uw auto de winterse elementen kan trotseren. Denk bij zo’n inspectie onder andere aan zaken als banden, accu, remmen, olie, koelvloeistof, ruitenwissers, verlichting, ABS-Systeem, verwarming en alle andere zaken welke voor uw veiligheid en de betrouwbaarheid van uw auto van belang zijn. Overigens, ook voor de levering, montage, opslag en wisseling van winterbanden bent u bij Van der Linden Autoservice op de juiste plek. Wij doen u graag een voorstel.

zomer en winter inspectie

Voordat u naar de bergen of de zee rijdt laat u de auto controleren door Van der Linden Autoservice

‘Zon, bergen, zand of zee.’ Het voorjaar breekt weer aan, de temperaturen stijgen en u kijkt alvast voorzichtig uit naar een welverdiende vakantie. Dat geldt natuurlijk niet voor uw auto want juist tijdens de vakantieritten moet er door uw auto vaak zwaar(der) werk worden verricht. Denk bijvoorbeeld aan hoge temperaturen, bergpassen, grote hoogtes, ijlere lucht, langdurig hoge(re) snelheden op de buitenlandse snelwegen, hogere belading en vul maar in. Daarom is het verstandig om ruim voor uw vakantie alvast een zomerinspectie aan uw auto te laten uitvoeren. Naast een grondige controle van een aantal essentiële zaken en onderdelen van uw auto, welke voor uw veiligheid en de komende zomerperiode belangrijk zijn, bent u ook nog eens op de hoogte over hoe uw auto door de winterperiode gekomen is. Zekerheid van twee kanten, noemen wij dat!   

Trouwens, ook voor de levering, montage, opslag en wisseling van zomerbanden kunt u bij Van der Linden Autoservice terecht. Wilt u meer weten over onze winter- en zomerinspecties, neem dan gerust contact op.

Stel uw vraag via ons contactformulier 

"Een zeer betrouwbaar adres met vriendelijke bediening." - J.P. Juyte

Van Der Linden autoservice Logo VWE Automotive Logo RDW SSB Van der Linden Autos